Seznam jmen

Seznam jmen

Anotace: Spousta jmen, která jsou však prázdná...nic neříkající.

Na seznamu plném jmen,
již není jediné,
které znám.

Na seznamu plném dní,
již není jediný,
který chtěl bych znovu žít.

Nač seznamy jsou dlouhé,
když přece tak prázdné jsou,
zůstanou jen papíry prázdné,
když je inkoust pod vodou.

Seznam plný jmen,
jsou vlastně prázdné řádky,
kvůli nim šel jsem vpřed
avšak ocitám se zpátky.
Autor greenus, 21.07.2009
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, páááááááá, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..já myslím, že přeháníš, určitě pár by se jich našlo..

21.07.2009 16:14:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí