Co je umřít?

Co je umřít?

Anotace: ....

Umírá ptáče, které rána sklátí
Umírá květ, potom co vůni dá Ti
Umírá mládě, co k mámě se vine
Umře mrak, co na obloze plyne
Umřít je když v duši zhasne plamen
Umřít je když nezbude víc než říci Amen

Umře slunce, i to jednou zmizí
Umřou všichni, i ti co nám jsou cizí
Umřou hvězdy co spadnou na Zem
Umře na světě poslední blázen
Umře bolest co v srdci se skrývá
Umře žena, co v dáli zpívá

Umře moucha, co uvízla v síti
Umře ten, kdo chce všechno mí-ti
Umírá smích, když slza z oka padá
I já umřu, už tě nemám ráda
Umřela láska co k tobě jsem cítila
Zhasla lampa co venku svítila

Umře strom, co všechno listí shodí
Tak už to v životě někdy chodí
Umře kořist nad kterou dravec krouží
Umřou ti po kterých naše srdce touží
Umře zvěř na kterou míří zbraň
Umřít a trpět je za život daň
Autor Gudula, 21.07.2009
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: prync, Radek.oslov.Šafárik, BARBYE, Juraj Hrom, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, tak to je, at někdo pláče nebo slibuje..

21.07.2009 13:53:00 | BARBYE

sice o umírání, ale pravdivá ... ST.

21.07.2009 13:24:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí