dopis

dopis

Anotace: mls pro kritiky

Píši, slečno, píši psaní
dopis hloupý, otevřený.
Bez přetvářky, beze lhaní
jsem do vás zblázněný.

Srdce mé máte, vaše vlastní jiný
a tak píši v naději,
Možná je to už tak daný,
že s ním jste raději.

Snad jste šťastná, to vám přeji.
Snad dává víc než já mohu.
Přesto stejně kleji
a zlořečím se Bohu

Sním o vás dnem i nocí
sním o vás stále častěji
Mé srdce planoucí,
tak končí dopis v naději.
Autor Edmond Kadad, 21.07.2009
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Viva La Roma, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí