Počkej tam!!

Počkej tam!!

Anotace: Miku..=(...jenom jeden hloupej pás!!

Srdce nám hromadně
ostrý kůl probodá.
Naposled koukni se
na nebe ze spoda.

Obzor Ti na chvíli
zasypou hlínou
ve smutku protkaném
písničkou línou.

Vzpomínat budem dál
s úsměvem na tváři.
Víme, že každou noc
tvá hvězda zazáří.

Neboj se zoufálku,
sejdem se za čas.
Drž nám tam místo
počkej tam na nás
Autor Sana.sorrow, 21.07.2009
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Kety, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt moc hezka ST

23.07.2009 12:49:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí