AMERIKO STÁHNI

AMERIKO STÁHNI

Anotace: AMERIKA POŘÁD NĚKDE PROHRÁVÁ ALE MOC TO NA JEVO NEDÁVÁ NEBERE ANI V POTAZ NATO JEN JI ZAJÍMÁ CO ZATO ROPA ROPA ROPA

AMERIKO STÁHNI

Ameriko stáhni vojáky z IRÁKU!!
Zbytečně v tvých řadách umírá hodně vojáků.
ŘIĎ!!
To satelity na dálku.
VEM sebou Brity!!
a nech vybudovat kryty.
PO celém SVĚTĚ!!
ZA to!!
že ti jde jen o bohatství,
a né o bratrství.
Svobodná AMERIKO!!
UŽ nevol !! toho neřáda.
Kolik životů !!
si ta jeho bojovnost,politika,
ještě vyžádá.
Vím máš hodně zbraní,
jsi černou paní ,
v jejich obchodu prodeji!!
Co chceš diktovat např: KOREJI
Jenom hrabeš !!
A na svý občany dlabeš.
TO je tvá vize?!!
Dej pozor!!
aby tvou zem nepostihla krize.
TAK to chceš?
Nepomůže ti žádný válečný stav!!
Tak už domů plav z IRÁKU!!
JÁ vím že máš má slova na háku!!!
Autor pepa čech, 21.07.2009
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí