Úspěch

Úspěch

Anotace: Úspěch je velice příjemný pocit, ale ne každý se s ním v životě setká- dokáže být totiž velmi vybíravý...

Když po něčem toužíš a štěstí ti nepřeje,
tak se jen modlíš, ať se dnes usměje.
Sedíš tiše v koutě, dodáváš si sil,
za úspěch bys Boha, klidně i uprosil.
Máš už dost zklamání, pláče a ostychu,
chtěl bys jen na chvíli maličko úspěchu.
Na chvíli si prožít ten pocit krásný,
že nejsi k ničemu, že jsi i vzácný.
Nahoře stát, kochat se rozhledem,
jak k tobě vzhlížejí zdlouhavým pohledem.
A tak se modlíš, každičký den,
zažít ten pocit, byť na chvíli jen.
Autor PsavecIvra, 21.07.2009
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí