Ona II.

Ona II.

Anotace: Poslední báseň o ní,která mi tak ublížila.O Taře.

Tvá přítomnost na mě
byla jako led
nemoc ve které umírám
sám ve skleníku
ty se na mě usmíváš
já ztrácím sílu
krvácím z otevřené rány

válečnicí jsi
která zasáhla mé srdce
plné citů
které se na zemi rozbilo
na tisíce kousků

ležím v písečné bouři
sama jsi mě zaklela
čarodějnice proradná

smysl života jsem ztratil
bloudím v cizím městě
ve své vlastní melancholii

tvá tvář
mě pronásleduje
ďábel s andělskou tváří
slovy které raní
každou lidskou duši.
Autor Vlk v rouše, 21.07.2009
Přečteno 300x
Tipy 23
Poslední tipující: Laivindia, Bíša, Stoneman, shakespeares, nejsembásník, Maličká Peťulka, hašlerka, ziriant, labuť, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj...zas bude líp...možná už je...

22.07.2009 11:05:00 | shakespeares

krásná

22.07.2009 10:17:00 | hašlerka

Múzy si rády žádají kruté odplaty za své inspirativní úsměvy a polibky...

22.07.2009 08:40:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí