jméno Růže

jméno Růže

Za okny posmutněl v temno den
neznámo kam ztratil se ten
ten záhadný z lesů skřítek
s překrásným slovem v každém dni

ani jej neznám
netuším co čekat dál
ani zda o přízeň mou by stál
ale jeho slova vždy pravou míru mají
když na nebeských výšinách
překrásní andělé na lyru hrají

pár slov s tónem tak líbezným
hned zmizí všechen smutků stín
plameny svíčky zažehnou pochodně
na cesty za sebou
od sebe
bez tebe
když
navzájem hledáme cestu do nebe...

po schodech s těžkou myslí
příslibem v srdcích růží květy
že cestujeme věčně mezi svými světy
a slzy kanou na plátky růže

když svlékáš mně na dálku z hadí kůže...

..............

Dostaly rudé kytky jméno Růže.

Vždy, když hadí muž svléká hadí ženu
z kůže - na nic se neptá.

Může?
Autor padající do neznáma, 21.07.2009
Přečteno 298x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., zlomený a nanicovatý -__-, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Gudula, nejsembásník, Květka Š., Mbonita, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow

24.07.2009 15:50:00 | zlomený a nanicovatý -__-

je to ještě sen
či jen znovu objeven...

23.07.2009 12:42:00 | Radek.oslov.Šafárik

je moc hezké to cestování mezi světy

21.07.2009 23:46:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí