Slunovrat

Slunovrat

Anotace: ...

Přichází noc a měsíc půl,
nejkratší noc v každém roce...
Nejkratší tma pro čas snů,
snů o lásce a o životě...

Znavené oči ztrácí svůj jas,
odchází cestou do říše daleké,
vzdáleni času, se potkají snad
srdce, co žijí o samotě...

Spoutani touhou, ve smutném ukrytí,
čas neschová stigma prokletí,
hmota se tříští, duše necítí,
navěky zůstane v těle zajetí...
Autor Aniba, 22.07.2009
Přečteno 399x
Tipy 7
Poslední tipující: Beepat, Kapka, Bíša, Gudula, BARBYE
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavá a moc povedená ... posílám pozdrav a doufám, že se Ti dobře daří?

29.03.2010 09:11:00 | Beepat

V těle zajetí...moc hezky řečeno...hodně lidí má takový pocit...a musejí s tím žít.

22.07.2009 15:06:00 | Dullsinea

Někdy mám takový pocit také..

22.07.2009 10:24:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí