Báseň trpká

Báseň trpká

Anotace: Mathew, 16 let - Báseň jen pro vás

neper se s básníkem vlídnými slovy
však básník tě zahubí silou své zloby
však básník by nepsal , netrpět tísní
snažil se ,nemohl ,nevesel z písní

Nevesel nikdy a z žádného skutku
tím dovedl do hrobu nebohou matku
a trápil se každou svou větou
jenž z úst vypustil ve chvíli nevhodnou

Nechápal, nechtěl nic slyšet
ať rozevřel bojiště, chtěl pouze porážet
nevěřil v nic jenom v sílu slova svého
navždy zavřeného v těle nevinného
Autor Mathew16, 22.07.2009
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: Gudula, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím si, že básníků, kteří píšou silou své zloby je pramálo

22.07.2009 20:44:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí