Brigádnická

Brigádnická

Anotace: I na brigádě se dá myslet co by kdyby. Lehce puštěné myšlenky mysleli o kousek dál. :-)

Když skládám dílce do regálu
s každým z nich mam památku.

Jednu na tebe,
když jsem vedle tebe
a sladké nesmysly ti říkám.

Další když s tebou tančím
a do očí se ti dívám.

S dalšími kusy myslím na kamarády,
co mam rád a jsem rád,
že je mám.

A co škola, základka, učňák,
kdy pán mistr se obětoval pro nás.
Což potom vysoká filozoficky až po ponožky
tě rozebírá.

S přibývajícími kusy,
myslím na život jaký je i jaký by mohl být.
Najít východisko
když čas je minulí,
je téměř nemožný.

Každá sranda jednou končí,
v ruce mám poslední dílec.
Teď si uvědomím,
že jsem nežil.
Když nemám cíl
a vůbec se nesnažil.
Autor Hantec, 22.07.2009
Přečteno 224x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí