Abstraktní konkrétnost

Abstraktní konkrétnost

Anotace: +++++

Abstraktní pojmy
slova touhy
lásky dotyk pouhý
smíšené dojmy.

Zklamaná světem
mrtvých můz
světem plným hrůz
s realitou střetem.

Konkrétní city
sama, nešťastná
slova nejasná
životní zkraty.

Nadějná budoucnost
nechci, nevěřím v ní
uvnitř dobře se mi sní
na celou věčnost.
Autor Striptérka, 23.07.2009
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí