Žlutá

Žlutá

Anotace: Miluji barvy :)

Žlutý je citron, který si dáš do čaje,
žluté je jablko, co brzy dozraje.
Žluté je slunce, nám tak vzdálené,
žluté je listí, podzimem zbarvené.
Žluté je auto, po cestě jedoucí,
žlutý je narcis v zahradě kvetoucí.
Žlutý je kanárek, zavřený v kleci,
žluté jsou banány a jiné věci.
Autor PsavecIvra, 23.07.2009
Přečteno 225x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žluté jsou taky slunečnice
žlutých je opravdu věcí více...

24.07.2009 22:09:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí