Hřbitovní kvítí

Hřbitovní kvítí

Anotace: Copak jde k smrti něco dodávat?

Odbila půlnoc,padla tma černá...
v očích úleky a strach,co zebe..
Já zůstanu ti navždy věrná!
Všude je tma a nad hlavou nebe.
Padnu na cestě,do písku,tváří svou.
Nebe se otevře a pustí horké slzy...
Jak smiřit se s pravdou zlou?
Nijek,je příliš brzy..
Proč si odešel,samotnou mě nechal?
Tak si mi ublížil..rána do srdce krvácí.
Na cestu dalekou,proč si tak spěchal?
Věřím,že vrátíš se,mozek to vyvrací!
Nechám slzy po tvářích padat..
Dám ti květiny na hrob,až půjdu kolem.
Nevím,jak to mám zvládat....
však dnes ti musím dáti sbohem
Autor Rootness, 24.07.2009
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Lugburz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí