Síla veselého narkotika

Síla veselého narkotika

Anotace: zlomovová,vnitřní snad i letní

Sjíždíš všechny barevné řeky
Jseš mimo zem a mimo sebe
Úsměv zakrytý za tváří
S těžkou vizáží
Lehce se opírá o tvar slunečních brýlí

Každý by chtěl by být v cíli
Reálné tóny znějící v uších
A plno světla kolem

Živé chodící obrazy
Už chodí jen tiše
Tělo se třese
Žádný strach „přes mrtvoly jde“
Bez začátku a cíle

Za uchem květ
Svět plný třpytek a ideálů
Provoněný medem a skořicí
Pak Ti někdo“neviditelný“zaklepe prstem na záda
Mluví všechny slova a písmena

Ruce Ti svazuje mašlemi
Ale víc už není
Pořád jsou to jen ty jedny ruce
Vše se mění ulice pálí a voní
Asfalt se lepí na paty

Tanec probouzí
Cukrová vata návyková
Jeto jiná zem
Pořád jsem, když stojím šikmo
Zem je křehká jako zvon
Závislost je neodolatelná,ale použitelná
A pořádně snad i neviditelně ohmatatelná
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 24.07.2009
Přečteno 385x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Woski, J.U. Ray, enigman, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné.ST

28.07.2009 14:17:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí