Pro Camarota

Pro Camarota

Anotace: Byl pro mně kamarádem ale opustil mně.. mně nyní zbývá už jen se ptát zadli nehoh jsem mu šanci dát, šanci žít.

Sbírka: Psaní z Duše

Odpusť mi,
odpusť mi mé chyby
Neodcházej !!!
Prosím neopouštěj mně
Vydrž!!

Bolest strašná bolest
když vidím utrpení v tvých očích,
v tvých krásných černých očích
když se na mně díváš a říkáš
POMOZ MI !! Prosím pomoz!!

Nemůžu, nemůžu,
jsem bezmocný,
Nechci já nechci, nechci tě vidět umírat...
Chce se mi brečet, jak moc se mi chce
Žij !! Neopouštěj mně..

Poslední naděje... odjíždíš.....
Odjíždíš daleko tam kde ti snad pomůžou,
bude dobře uvidíš.....

Opustils mě...
nedokázal jsem ti pomoci,
jen jsem přihlížel jak trpíš nevědíc jak ti pomoci,
mohl jsem něco udělat? Mohl?

Bolest, jen ta bolest , nejistota, spousty otázek v srdci mi zůstává,
drží se pevně jako klíště,
jen nejde vytrhnout....
mohl jsem něco udělat?

Jen jsem přihlížel a ty jsi mně prosil abych ti pomohl
nikdy si to neodpustím,
tu bezmoc, jsem tak slabý, jsem k ničemu,
můj život nemá cenu
Camarote vrať se.. koníku můj krásný!!!! Vždyť já tě mám rád...
Chybíš mi
Nikdy na tebe nezapomenu....
Autor Adrifinell, 25.07.2009
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvířata vnímají náš soucit,stačí milovat cítí to,jsou chápavější než my lidé

29.03.2011 17:25:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí