sny

sny

Anotace: .,.,.,

Sny mé se rozplynuli jako obláček z páry, kde jsou ty časy kdy jsme si jako děcka hráli. Všichni jsme šli cestou vlasní, kam zmizeli naše vlasy mastný? Byli to časy užívání a hrátek, proč už se pouštíme suknic matek? Přestali jsme se spolu hrát a s jinými lidmi jsme si začli užívat. Čas utekl jako v potoce voda, ale to je moc velká škoda. Změnili jsme zájmy a kamarády, zapoměli jsme že jsme si spolu hráli rády. Ale čas plyne a my dospíváme, možná si spolu někde časem za zpíváme. Byli to krásné časy, ale ted už posloucháme jiné hlasy. Musíme se rozloučit a dále jít, o jiných kamarádech nechat si snít. Zbohem vám dávám, a starým časům mávám.
Autor Katýsek, 25.07.2009
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí