Antikrist

Antikrist

Anotace: -

Už jsem znaven
Vším co tu dělám
Chci jít zpátky
Už mám dost

Síly zbaven
Víc už jí nemám
Život je krátký
Já jen host

Potlač úžas
Že už se vzdávám
Chladně se díváš
Chybí žár

Plamen vyhas
Své zbraně skládám
Slzy skrýváš
Čekáš zmar

Bůh je loutkou
To já s ní hýbám
Vždyť jsem ďábel
Mám ten dar

V lidském těle
Na svět se dívám
Na své dílo
A jsem rád

Skončí to skvěle
Radostí zpívám
Co z ráje zbylo?
Jen ten had!

Pláčeš tiše
Snad se tak loučíš
Stloukáš kříže
Kolem nás

Jsem v tvém břiše
Tak proč se rmoutíš
Zemská tíže
Láme vaz.

Vzala jsi život
Ďáblovu synu
Vdechla jsi lidem
Druhý dech

Když bude libo
Já zase přijdu
My zase přijdem
Tak nás nech
Autor Bolder, 25.07.2009
Přečteno 267x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Hesiona-Essylt, Kapka, Zpátky, poustevník Jirka, Flamy, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby to bylo psáno z pohledu satana...pak ano, jeho pýcha je nekonečná...ale jinak, takhle to neni...

06.02.2011 16:15:00 | chicacheca

Dobrá úvaha... nesouhlasím ale s tvrzením, že Ďábel má moc hýbat s Bohem.

14.11.2009 12:36:00 | Hesiona-Essylt

Zamyšlenkové...

25.07.2009 12:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí