Z pekla do nebe

Z pekla do nebe

Anotace: Nejspíš to málokdo pochopí.. Je to jeom pár řádek pubertacky, která toho nejspis o zivote ví málo.. Ale ti co mě znají, ví že v tom je mnohem víc..

Z pekla do nebe chci jít,
Kdo mi pomůže?
Já už nechci nikdy snít,
Kdo se přemůže?
Nikdo není bez chyby,
Ani já nejsem,
Život je samé kdyby,
Hoďme si vejcem.
Láska je o přátelství,
A přátelství bývá zase o lásce,
Každý máme poselství,
Je to jako výhra v pitomé sázce.
Do pekla jsem spadla,
Nemám kam jít
Možná jsem i vládla,
Když býval mír.
Autor SaskieSmith, 25.07.2009
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí