Obraz moře

Obraz moře

Anotace: O tom, jak dokáže věc člověka okouzlit...

Topíš se v síle okamžiku,
okouzlil tě obraz moře.
Ještě cítíš tahy umělcovy,
tuto němou krásu tvoře.
Vítr se uklidnil, obloha ztemněla,
ostatní krása zdá se být domnělá.
Však hrobem pro obraz je tento sál,
vždyť i tobě se trochu nudný zdál.
Kdo by zde mohl po kráse slíditi?
Snad jenom podivín, někdo jako ty.
Celý den zvládl bys prostát zde,
fyzické potřeby zdají se podřadné.
Možná tohle chtěl malíř dokázat,
jednoho blázna k obrazu uvázat.
Autor Acolire, 25.07.2009
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, rozkap
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu kouzelná...ST

05.02.2011 09:42:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí