Klišé

Klišé

Anotace: Tentokrát pro pana Cyklistu...

Vím, že je to klišé
a protivný kýč.
Snažím se to setřást,
nechce to jít pryč!

Jak jsi mohl takhle zradit,
odstrčit mě do kouta
a dovolit mi ke vzpomínkám
se žalem se připoutat??

Co je zvláštní na faktu,
že mi zas hoří svět,
že nechci se vzdát přátelství,
jež trvá tolik let??

Není to nic k podivení
či tajemství zázračné.
Jen duše, jež se zdály blízké
jsou naprosto opačné...
Autor Sana.sorrow, 27.07.2009
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Gudula, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí