Jako...

Jako...

Anotace: Přirovnávání

Jako kapka na okně,
i já mám vlastní svobodu.
Jako zloděj na pranýři,
já plakati nebudu.
Jako duše bez těla,
tohle jsem už nechtěla.
Jako straka ve svém hnízdě,
líp se nikdy neměla.
Jako kočka bez klubíčka,
smutná někdy bývám.
Jako slunce v půlnočním stínu,
se životem splývám.
Jako polednice Erbena,
v sobě bývám sevřená.
Jako kytice rudých růží,
můj život se někdy zúží.
Autor terca111, 27.07.2009
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: Gudula, WAYWARD, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...píšeš dobře ST,jen Erben napsal polednici :)

27.07.2009 12:39:00 | WAYWARD

zajimavé dávám ST

27.07.2009 09:39:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí