Plamen

Plamen

Anotace: Válka mezi smutkem a touhou po pomstě...

V srdci hoří plamen války
Tak city schovám do obálky
A vzdychnu k nim potají
Vím, že navždy čekají


Jako válka bez zbraní
Jako to nejdelší čekání


Zabíjet jen pohledy a slovy
Jako když lovec bezbranou laň loví
A trpět nejvíc z vět
Jimiž mi ničíš svět


Tak koho to bude bolet víc
Kdo víc trpět bude
A kdo bude výt na měsíc
A z čí duše toho víc zbude???
Autor 3Cherry, 27.07.2009
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí