Opona

Opona

Anotace: každý se raději schováváme za své sny....realita je příliš drsná

všechno se tak nevinné zdá
to skutečné je až za tou oponou
která je zatažená pořád co to dá
mou plachtou snovou

Za oponou se skrívá jen to zlé
smutek,deprese,žal tak i bolest
všechno je tam tak strašidelné
cítím tam svuj nehezký konec

člověk tam člověka obelhává
z lidí jsou tam jenom kurvy
každému jeho sny tam život rozervává
Tam o štěstí jsou jen míty

neštěstí se tam chytá jako myš do pasti
nakaždého se nehezky lepí
nikdo tam už nepamatuje na krásné slasti
jenž každého za oponou obklopují

Proto zustáváme raději za svým červeným závěsem
A nechceme vylézt ven
než tvrdě se protloukat tím tvrdým světem
raději žít svuj štastný sen
Autor Snilek.holka, 27.07.2009
Přečteno 209x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí