Úsměv, prosím

Úsměv, prosím

Anotace: Už je to sice dávno, srdce však občas krvácí, tak se toho zbavím takhle. Když ne jinak. (jsem četla Draculu, aby bylo jasno)

Sbírka: Bez lásky

Proč teď se směju
všemu, co bylo
včera, dnes a v dubnu?
Ne na dlouho mi to v paměti utkvělo.

Nevěděla jsem, jak zlý člověk dokáže býti,
jen díky Tobě vidím jasně,
že tohle už nikdy nebudu chtíti.
Ach, dívej se ještě tak běsně!

Doufám, že nebe
bude trest krutý
hlavně pro Tebe,
máš to totiž dost nahnutý.
Autor Dívka s perlami ve vlasech, 28.07.2009
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí