Mlha

Mlha

Anotace: Neviditelná

Vlídná mlho - neviditelná
pohlť mý tělo
ty buď mi věrná.

Schovej mě před světem
zamlč přede všemi,
zamkni mě do sebe,
mezi své mlhavé stěny.

Chraň mě prosím
a nikdy nevrhni zpět
ráda budu tvým vězněm,
nahraď mi venkovní svět.

Daruj mi sebe
dej mi své bezpečí,
pošli kus tebe
ať se mi ulehčí.

Obklop mý tělo
zamlž mé touhy
chci slyšet pouze tlukot srdce,
cítit klid - alespoň okamžik pouhý.
Autor Květa, 09.11.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Aspoň na chvíli...A stačí je ráno vstoupit v její bílý,
tak snivě zastřený svět...

09.11.2005 10:00:00 | Krtica

To bych, také chtěl

09.11.2005 07:49:00 | WWW

To bych, také chtěl

09.11.2005 07:49:00 | WWW

pěkná:)

09.11.2005 06:58:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí