Žasnout nad včerejší krásou ticha

Žasnout nad včerejší krásou ticha

Anotace: Žasnout nad včerejší krásou ticha

Žasnout nad včerejší krásou ticha

Odloučiti se od své pozemské bolesti
bez mysli
krajinou okolo řek
A po rozbouřené hladině radostně kráčel náš věrný přítel

Zapomínajíc žalostné mé minulé chyby
hledali jsme cestu do neznáma
Uprostřed jednoho maličkého snu
A našli

Všudypřítomné prameny
V lese, jenž se zcela rozplynul
Dotýkali se ty lidské ruce
i rty…

Krása?
Nořit se do smaragdové trávy a vydechnout
Mluvit obdivuhodně o stínech stromů
Já a můj pilgrim…

Večer nám odkryl svou hloubku
A v ten moment byla každá vteřina nekonečná
Touha
Omamoval mou duši
Beze slov
Zakosílalo srdce
Prý, že jsem nadpřirozená bytost
Ach… Ten všudypřítomný klid..

Pak napjal nebesa a do tváře padal náš déšť
V cárech tmy
Ukazujíc mi cestu zpátky do světa Tak se mi nechtělo!
Nezapomenu!
Jen jedna hvězda září nám na cestu

A příště i do dob, než - li od končin země vstane mlha

Říkej…
Autor goooostelo, 29.07.2009
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Těšínský, Lukáš Rymeš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

. . . žasnout, že vidí někdo víc než jen pouhý odraz realit, . . . a nadechnout se a vidět i srdcem . . . snad přijde Malý princ i s liškou na kus řeči a v trávě se budeme třást touhou poznat víc . . . ať žijí vidoucí, snad bylo by na světě mnohem líp a všichni by byli šťastnější . . . ST -JT-

29.07.2009 17:16:00 | Těšínský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí