Copánky z myších ocásků

Copánky z myších ocásků

Anotace: No comment!

Copánky z myších ocásků
zas ta naše noc má,
a brzy zemře na Lásku,
jen co čas dotiká!

Minulost v mysl vtírá se,
jak bildboard otravný,
což ubírá jí na kráse,
a cesty spálený

zanechá jenom za sebou,
marnosti pocit zlý,
já chtěla býti celá Tvou,
teď říkám jen: "Tak jdi!"

Střechou z černého sametu
se vzorkem bledých hvězd
mi bude přelud marných snů,
bezmocně svírám pěst.

Naděje zmírá poslední...
Co člověk? Je-li živ
nebo už taky tiše sní
sen mrtvol studených?

Tajně doufám ve vzkříšení,
/popsáno v bibli jest!/,
sním o svém Ráji na zemi,
světle na konci cest...
Autor Kozoroh 1, 29.07.2009
Přečteno 351x
Tipy 16
Poslední tipující: Divoženka1, LeeF, kuskus pruhovaná, subrtka, nejsembásník, batůžek na motorku, malá a šikovná, Tanzania, isisleo, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná :-)

11.08.2009 17:10:00 | subrtka

s nadějí dívej se do příštích dnů,
lásku si naděluj k ranní kávě,
skutečnost vytáhni se svých snů,
nesnáze zvládneš s láskou hravě..

10.08.2009 07:46:00 | nejsembásník

..ST :)

09.08.2009 21:34:00 | batůžek na motorku

Minulost v mysl vtírá se..
mo pěkné myšlenkové.ST

04.08.2009 17:02:00 | Tanzania

st

29.07.2009 23:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí