Tak už zase píšu...

Tak už zase píšu...

TAK UŽ ZASE PÍŠU...

Tak už zase píšu
Čím dál, tím víc
Román snad napíšu
Dám si snad říct?

Léto nám ubíhá
Už bude konec
Venku vítr pobíhá
Lásce zvoní zvonec.

Píšu Ti, píšu zas
Možná že nechceš už
Přátelství mezi nás
Vnikne jak nůž.

Píšu Ti už po stý
Že se tu nudím
Slova Tvá, slova mý
Nudu do tváře uhodím.

Létací přáníčka
Přátelství přinesou
Běhání koníčka
Toho nohy nesou.

Ruku v ruce s Tebou jít
Za krásným obzorem
Chtěl bych Tě tady mít
Obkouklou mým zorem.

Nechceš říct, že nechceš
Jít se mnou kam určíš
Seď doma a radost mi přineseš
Zas mě krásně poučíš.

Tak se nezlob, jestli už máš dost
Já vím, jsem nezvaný host
Však tohle je ze srdíčka
Tak jdi spát, zavři víčka.
Autor Zasněný básník, 30.07.2009
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Danik, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí