Proč?

Proč?

Anotace: .....

Co se stalo, proč je to tak?
Najednou jiné, nějak cizí...
Citím se vina, ani nevím...
Proč.

Je to snad vážně moje chyba?
Nebo za to můžeš Ty?
Či v tom máme prsty my oba?
Proč?

Já fakt netuším a bojím se zeptat,
bojím se odpovědi, i když ji tuším.
Ani nechápu, nač sebe tak mučím.
Proč?!

Nedíváš se mi do očí,
když se mnou mluvíš.
Snažíš se usmát, ale já ti nevěřím.
Proč??

Přišlo to tak samo,
nikdo nic neřekl.
Stačila chvilka a všechno je pryč.
Proč?

Tak to netuším...
Autor Wyrda, 01.08.2009
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí