Vzdor Minulosti

Vzdor Minulosti

Anotace: ?

Vzdor Minulosti


Slzy, rony jich
pak světu pomohou
utišit bolest, ukrýt hoře
„ Matko !“
Oni stáli na nohou
a dům vzpomínek náš shořel

Jak můžeš říct, že jsi sám,
když jsi stále mezi námi
a život je všude kolem nás

„ Lenku !“
Slunce vítá nový den
Struny harfy z rosy ranní
melodií probouzejí
všechny živé, maličké
Slunce pohladilo naše tváře
to patří vzdoru minulosti
mega zlosti bez jakosti

Chmury mizí
„ Dej konec trýzním !“
Jaro jako předvoj
pochodům, těm bláznům,
co nemohou říct: „ Já sním !“
Autor divine, 01.08.2009
Přečteno 211x
Tipy 1
Poslední tipující: CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí