o něčem i o ničem

o něčem i o ničem

Anotace: ...záleží na úhlu pohledu

TERMINÁLY 2


Seděl tam
Na staré lavičce
Zíral na měsíc
Který se odrážel od hladiny.
Mluvil divně
jak akrobat roviny

Byly to zřejmě metafory
Nebo to byl cizinec
HYPNO POUTNÍK
Zcestoval světy
Zcestoval terminály,
Možná ?!

Proto hvězdy
Cryo měsíc
Abnormální svět
Stoupání na pátou
ENTHUSIAMUS
Vnitřní pocit
na devátou

Pravdo brána
Rozhřešení
Světla podél těla
TAMGOKH
Tvůrce hrůzno menzí
Terminály
Světy i sny
V předsíni obrazů
všech snů
Autor divine, 01.08.2009
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí