kolikrát

kolikrát

Anotace: kolikrát? pořád a navždycky.

Sbírka: chtěla jsem tebe

kolikrát v životě
jste směli mít
všechny ty věci
a v duši klid

a kolikrát jste poprosili
o trochu lásky
o kousek chleba
vždyť všechno je to pořád třeba

a kolikrát jste se vraceli
a zůstavali vzadu
a neviděli nikam
začali ztrácet hlavu

a kolikrát docházel už pláč
a kolikrát jste za pár rad
zapomínali děkovat
.
.
.
a už jste nikdy neslyšeli
- snad vínem trochu zlenivělí -
že něco šeptá
není zač?
Autor paramita, 02.08.2009
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Juliete, Gudula, Mbonita, Simísek, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hodně s emi to líbí... fakt že jo.. st ;)

18.08.2009 20:49:00 | Juliete

anebo třeba nikdy

02.08.2009 22:26:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí