Veřejná projekce

Veřejná projekce

Anotace: ... a ona byla prostředkem k dosáhnutí jiné mety, to se stává...

Cokoliv řekneš
Bude předem zapomenuto
Stejně jako nedělní kázání
V kostele
Protože láska
Dneska není trhákem
Na hlavním programu
Kin a venkovních pláten

Hlava na kachličkách
Před očima miliony hvězd
Kolem sebe stovky lidí
Kteří ve tmě nevidí
Jen matně cítí veřejnou samotu
Hmatatelnou kolem kočičích hlav

Pod deštěm zhasínají
Veřejné osvětlení ospale mžourá
Na chodce mezi deštěm
A svítáním
Co určuje hranice mezi světy lží

Důvěrnosti páchané na kůži
Rukama v rukavicích
Kdy necháváš prostor snům a zárodkům bolestí

Zpitá ránem
Co pálí rty
Zbytky cest

Na chodníku bosá
Alkoholem studu zbavená
Zmáčená od deště
Zmýlená černotou očí
Kdy docházejí slova i slzy
Jen ta touha po kázání
Ta zůstává
Autor její alter ego, 02.08.2009
Přečteno 267x
Tipy 18
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, Kapka, sypinka, Radek.oslov.Šafárik, strašidýlko-střapatý, zelená víla, po schodech dolů, stmivani.na.lepsi.casy, Nevermind, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí