Ona..

Ona..

Anotace: Jakoby v básni už ani nebyly stopy po lásce. Proč jsem nepsala takovou dobu? Jakoby to nešlo. I takhle básnička zní divně, ale vyjadřuje moje nynější pocity..

Ona..

ještě s větší touhou,
zas byla jen hračkou pohou.
Proč jí ta hra stále baví?
Holka zkažená..
láskou zmlácená..
To s ním má snad spát?
Celou noc se milovat?
A on pak zas jen kopne?
Hračka osamělá..
někde v koutě zmokne.

Ona..

on..
polibky..
doteky..
povzdechy..
co od toho čekat?
nic víc..
musí si jen znovu říct..
"úlet"..

Ona..

bez slz..
poslední kousek srdce
už zmrz?
/to nikdo neví/
Autor Holka z davu, 03.08.2009
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Isquieasuus, Hloupá Květinka, Satha, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí