Život zhasl

Život zhasl

Anotace: ...

Tisíce fobií,
Jedná malá dívka měla,
Bála se folií,
Vidět chtěla archanděla.
Nechtěla být nikdy sama,
Nerada zůstávala doma.

Ephebiofobie- strach z náctilených,
Bála se dokonce vrstevníků svých.
Do školy bylo jít jak nejhorší trest,
Nedokázala se tam z nikým snést.

Autofobie –sebe se bála,
Denně každý večer brečela.
Bála se co udělá,
A tak stranou dění trčela.

Virgitifobií trpěla,
Ze znásilnění strach měla,
Klukům se vyhýbala,
Na holky ódu pěla.

Tisíce dalších problémů,
Skoro všeho se bála,
Bála se i parfémů.
Hodně zlá byla.

Však přišel den,
Kdy strach stal se jí osudem,
Nebyl to sen,
Umřela velikým strachem.

Jeden život zhasl,
Ostatním úsměv klesl.
Myslela si že ji nikdo nemá rád, .
Ale jeden člověk ji stejně miloval,

Všichni si mysleli že je tajemná,
Tak se jí většinou báli,
Ale ona byla obyčejná,
Myslela že ji všichni nenávidí.
Autor SaskieSmith, 03.08.2009
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí