Modrá, odpolední

Modrá, odpolední

Anotace: ...jo, zas kreslím.

Zůstala mi
v ruce
jen modrá pastelka,
pak touha
spát do věčnosti,
a pak už
nic.

/sny odešly
za bouřkovými mraky
na sever, k Norsku/

Tou pastelkou
stínuju
okraje stránek
mých cestovních deníků
-nepopsaných, mrzutých a
ospale blábolících o tichu
pod bouřkovými mraky.

/odhodit modravý nedopalek
pastelky
tam k severu, tam k Norsku
a
než bouře utichne
zase začít žít.../
Autor fialová, 03.08.2009
Přečteno 234x
Tipy 12
Poslední tipující: susana načeva, adida, Gudula, Psavec, BERYL.K, jedam, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zůstala mi
v ruce
jen modrá pastelka,
pak touha
spát do věčnosti,
a pak už
nic.

ST,úžas,tady mne dostáváš,věru skvěle...bravo:-)

22.12.2009 23:28:00 | susana načeva

Norsko ti učarovalo... ? Hezké...

03.08.2009 21:47:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí