DĚDEČEK A BABIČKA

DĚDEČEK A BABIČKA

Anotace: o tom jak to chodí

žil byl jeden dědeček
říkali mu blbeček
dědeček měl babičku
a s ní plno blbečků

žila byla babička
a neměla dědečka
stačila jí lahvička
a cigaret krabička

dědeček se rozhodl
nechat svoji babičku
a pak se s ní dohodl
dal jí partu blbečků

potkal jinou babičku
utrhl jí kytičku
babička se usmála
že chce radši cigára

dědeček koupil krabičku
alkoholu lahvičku
okouzlil tím babičku
a měli hodně blbečků
Autor Fačo, 03.08.2009
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: BERYL.K
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trošku jsem se pobavila... :-)))

03.08.2009 20:07:00 | BERYL.K

sám sobě říká blbeček
cucá si přitom paleček
snad stane se jím zakrátko
zatím je jenom telátko :-)

03.08.2009 20:06:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí