Nesplněný slib

Nesplněný slib

Anotace: Jen náznak toho, jak se neustále mění svět a my s ním...

Sbírka: Pokus o Poezii

Jsi jako hvězda, co spadla.
Jsi jako vášeň co schladla.
Jsi jako nesplněný slib.
Ó ano, bez tebe mi bude líp.


A ačkoli bráním se tomu.
Tomu obrovskému srdce lomu.
Co chceš po mě víc,
Vždyť všechno má svůj rub a líc.


Já teď otáčím se zády
A nechávám své srdce hlady.
Už nemám sílu hnát
Se za pošetilým snem.
Už nenechám si brát
Představu, že noc se stala dnem.


Sakra koho to teď v tobě vídám?
Promiň tohle neuhlídám.
A i když tvoje oči pořád stejné jsou
Už nevidím v nich plamínky co tancujou.
A když tvoje oči stejnou barvu mají,
Ty mé ty tvé už nepoznají.
Autor Tere.SKA, 04.08.2009
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí