nikdo neodpovídá...

nikdo neodpovídá...

Anotace: zrychlený život

Unavena životem

Jako bych křičela,
stůj já už nemůžu,
neunesu tento kolotoč
kolotoč života,
je mi špatně
kolo střídá kolo,
hudba zni
a všechno se tak točí,
chci křičet zastavte to
slova se mi derou z úst,
nikdo neslyší
nikdo neposlouchá,
ptám se proč,
ale …
nikdo neodpovídá
je to jako bych zůstala na světě sama
asi ano
Autor Helinka, 26.10.2004
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí