Konec

Konec

Anotace: Jedna z mých prvotin..srpen 2005

Vltava protekla ztichlou Prahou,
na Karlův most se vrány kradou.
Čekám tu na tebe,
poslední sbohem ti chci dát.
Už vidím schody do nebe
a začínám se bát.
Vyšehrad řve na mě z plných plic,
ať skočím, že svět už nestojí za nic.
V dálce vidím obrysy tvojí postavy,
chci tě přece jen naposledy pozdravit.
Horká pusa, pak dlouhej pád,
ani nevíš, jak moc jsem tě měl rád.
Tahle smrt je pro mě krásná
a já nechci, abys byla nešťastná.
Autor BeatleJohn, 04.08.2009
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí