Panelový dům

Panelový dům

Anotace: ...

Rozebírám stropní desky
a žaludky od lednicových
romancí
pumpuju a hážu z
bílomodrých balkónů

Rozebírám hlavy
těch, kteří
vybíhají, řvou, brečí a
beznadějí lámou své vazy
přibité k domácnosti
a modernímu věku
bezhlaví

Rozebírám televizory
mikrovlné trouby
a šatní skříně cizoložství

Rozebírám každou hruď
opojenou bezpáteřním
kudrlinkováním
v koutech
svých zašlých
bytů

Rozebírám tlusté
krky
a stírám sedimenty prachu
na pohovkách míru
určené tradicím gaučování
po večnost času

Rozebírám výtahy a
kousky chodeb
převoněných esencí
lakovaných podlaží
za pochodu lidí vytlačených
z místa bezlidskosti


Lidé, ztraťte se!

a naleznete třeba

déšť tančících kapek

nebo jiný Život
Autor tukiy, 04.08.2009
Přečteno 213x
Tipy 1
Poslední tipující: Dreamer.In.The.Inside
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí