Ten obraz je…

Ten obraz je…

Anotace: ...

Tahy štětcem
Korunka ze štrasu
Byl jsi světcem
Než poznal si krásu

Kreslím obraz
Co v srdci mi utkvěl
V tvých očích můj odraz
Tebe dotýkat se chtěl

Štětec v barvě smáčím
Vědět bych chtěla
Proč, dýchat sotva stačím
Jaký odstín zvolit bych měla?

Srdce mou ruku vede
Tahy štětcem neovládám
Snad co nakreslit chci svede
V hlavě tvé rysy skládám

Měla bych to zvládnout lehce
Každý kout tvého těla je mi znám
Nebo mě mysl oklamat chce?
Možná jsem skutečná, možná se zdám

Jak smyslů zbavená
Obraz maluji
Ruka znavená
Co znamená,v paměti listuji

Spousta barev na papíře
Mé představy, mé iluze
Malinké jak drobky z talíře
Zasytí mou mysl tuze

Ten obraz
Známé rysy
Mého srdce odraz
Ty si…

Korunka ze štrasu
Večerní róba
Je do šuplíku zavřela jsem i krásu
Barvy, ten obraz, nás oba.
Autor Gudula, 05.08.2009
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, Isquieasuus, Mbonita, Psavec, Agniezka, WAYWARD, Zelená okurka, Hazentla, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí