Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: už nebudu čekat jestli snad napíšeš nebo zavoláš...konec...už žádné pohledy...prostě NIC!

Vidět tvé oči každý den,
to byl kdysi mého srdce sen.
Často ses usmál - ahoj si řekl,
někdy však ne - asi ses lekl.

Nerozumím ti, i když potom toužím
a kvůli tobě se stále soužím.

Proč díváš když procházím
a nadšeně mě zdravíš?
Když později jsi lhostejným
a velmi se mi straníš.

Chvílemi mně ignoruješ
a pak jsi zase kamarád.
Co tak hrozně potřebuješ
nebo Tě jen baví hrát?

Nevím, jsi-li zlý
nebo já ta blbá.
Musíme to skončit,
já už nejsem malá.

Už nebaví mne hloupé hry,
kdo vydrží víc?
Možná budou smutné sny,
však ty přejdou a nezbude nic.

Nebudu Tě nenávidět,
ale ani milovat.
Už nebudeš na mě hledět
a já nebudu mávat!
Autor Anye, 05.08.2009
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamer, Kristýnka15
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten dreamer pravdu hovoří. a dobře děláš, nikdy se nikomu nevnucovat a hlavně Nečekat, až se slituje a zavolá.)

15.09.2011 22:30:00 | tenflipskáj dysfunkt

Já bych nevylepšoval, má se psát tak, jak to do hlavy příjde :)

07.09.2010 15:51:00 | Dreamer

Jen bych opravila y ve slově zlý a jinak docela trefná básnička....jen tak dál.

02.09.2009 20:03:00 | hypertenze

Možná by to chtělo trochu vylepšit... Ale držím Ti palce... :)

10.08.2009 19:31:00 | Xindy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí