ROBOTI

ROBOTI

Anotace: úpadek moderní generace a touha po pěnězích.

Je to smutné vidět
Jak roboti chodí
V hloubi duše vědět
Že se jenom stydí

Otevřeně vyjádřit
To se všichni bojí
Jen peníze opatřit
Všechno něco stojí

To je jejich činnost
Už by měli začít žít
Je to přece blbost
Jen o pěnězích snít
Autor Fačo, 06.08.2009
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí