tichá slova

tichá slova

Anotace: .

Život,jak vítr
mi skrz prsty prolétá,
jsem ve svém vesmíru
ztracená kometa.
Slyším,jak milenci
do tmy si šeptají,
proč jen ta slova
teď smysl mi dávají.
Slůvka,co z úst
sladce se linou,
slůvka,jak stříbrný
vodopád plynou,
slůvka,co pod víčky
hvězdy rozsvítí,
slůvka,co jen dvě
spletené dlaně zasytí.
Chtěla bych odejít
z té slepé uličky,
chtěla bych rozsvítit
své hvězdy pod víčky.
cítit ,jak srdce tvé
pro to mé rozkvétá,
cítit,jak tvoje dlaň
s mojí se proplétá,
pod stromem cítit,
jak ovoce zraje,
Cítit,jak tvé srdce
pro to mé taje.
Autor Aliklat, 06.08.2009
Přečteno 301x
Tipy 13
Poslední tipující: Lité, labuť, Psavec, Kubino 2, WAYWARD, Květka Š., Mbonita, al-pacino
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tichá slovíčka
Šeptaná za víčka

Nápojem lásky

07.08.2009 13:28:00 | labuť

Ta tvoje "tichá slova"
to moc krásně zní...líbí se mi.

07.08.2009 10:04:00 | Květka Š.

krásný sen
nás žen..

ST

07.08.2009 08:32:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí