PALIČ

PALIČ

Anotace: žhářství je nebezpečná závislost

Když mu bylo pět
Se sirkama si hrával
Objevoval svět
Ke skautu se přidal

Aby mohl každý den
Ukojit své sny
Starávat se o oheň
sledovat ty plameny

přišla jeho dospělost
k dobrovolným hasičům
přidal se jen pro radost
stal se jedním z paličů

žár,kouř,velká teplota
to ho vzrušovalo
odnesl to klub Rachota
kde se tancovalo

pokračoval dál a dál
ohně stále zapaloval
vždyť si jenom hrál
když sirky vytahoval

je to jeho závislost
potřebuje vzrušení
nevadí mu lidská zlost
ani cizí trápení

boží mlýny melou
někdy tedy pomalu
však četníci ho berou
konec jeho románu
Autor Fačo, 07.08.2009
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí