O KROKU

O KROKU

Anotace: hledání a hledání,pořád jenom hledáme...

hledám rýmy nad ránem
poháním to cigárem
už mám první sloku
o dlouhém lidském kroku

kroku silném, všemohoucím
který přeji všem těm jdoucím
těm co kráčí za spásou
za něhou, láskou a krásou

doufám, že se neztratí
jinak budou prokleti
ostudou a hanbou
snad tu cestu najdou

pro všechny je důležitá
tato moje krátká věta
upalujte za štěstím!
já si cestu proklestím
Autor Fačo, 07.08.2009
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Lailah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přitažlivá báseň, líbí se mi

06.09.2009 12:08:00 | Lailah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí