.-/-../.-..//

.-/-../.-..//

Anotace: XXX

Viděl dnes poprvé a slyšel krásný hlas,
Nemůže si pomoct, v hlavě má pouhý ďas.

Není mu jedno, kde je a s kým teď kalí,
Myšlenky si dál sám, však hlavou valí.

Myslí na ni pořád i zrovna v tuto chvíli,
Přemýšlí jak dál, srdce podrobí se píli.

Prsty píší další divnou báseň,
Dlouho skládá pro ni píseň.

Však teď je již pozdě a musím sbohem dát,
Protože já chci a duše musí spát.
Autor Breg, 08.08.2009
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí