DĚDICTVÍ

DĚDICTVÍ

Anotace: dědictví..........

Nesmrtelné dědictví
Našich velkých otců
Převeliké sobectví
Všech pokladů lovců

Co mi zbylo po předcích
To sem rychle zahodil
Ve velikých nářečích
Parádně se pobavil
Autor Fačo, 08.08.2009
Přečteno 230x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí